vineri, 4 martie 2011

Un primar pe cinste, vorbeşte:

Un primar pe cinste, vorbeşte:

Holocaustul şi sclavia modernă!
sursa Napoca News
Odată cu trecerea timpului devin tot mai clare obiectivele urmărite de către străinii care au luat puterea în România, după lovitura de stat din decembrie 1989, respectiv: jefuirea uriaşei Avuţii Naţionale; transformarea ţării într-o colonie; Holocaustul împotriva Poporului Român, Adevaratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu, care trăieşte de mii de ani în Grădina Maicii Domnului, în Dacia Mare; realizarea proiectului „Israel în România”, prin „mutarea” acestui stat din Orientul Apropiat într-una din provinciile istorice moştenite de români de la strămoşii pelasgi-traci-geţi-daci, care au dat omenirii cea mai veche civilizaţie din Europa. Pentru realizarea acestor obiective, pe baza unui plan ultra-secret şi diabolic, s-a procedat astfel, după lovitura de stat din decembrie 1989:
1.În funcţiile importante din conducerea Statului Român au fost numiţi sau aleşi (prin fraudarea alegerilor ) nu români, ci alogeni, aproape toţi din aceiaşi etnie cu Silviu Brucan. Sunt mulţi români care încă nu ştiu că în funcţia de Preşedinte al României s-au aflat numai alogeni. Guvernatorul Băncii Naţionale a României este, de 21 de ani, alogenul Mugurel Constantin Isărescu. De ce ? Este o întâmplare sau o strategie ? De ce în C.V.-urile preşedinţilor Ion Ilici Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu nu apar informaţii despre identitatea şi etnia părinţilor, bunicilor şi străbunicilor, dar nici a soţiilor ? Le este ruşine sau au ceva important de ascuns ? Mulţi români nu ştiu că în Guvernul Petre Roman au fost numiţi numai miniştrii alogeni, de aceiaşi etnie cu Silviu Brucan. Foarte mulţi români nu ştiu că, de 21 de ani, peste 60% dintre primii-miniştrii, miniştrii, parlamentari, conducători ai Serviciilor Secrete, lideri ai actualelor partide parlamentare sunt alogeni, cei mai mulţi din aceiaşi etnie cu Silviu Brucan. În România sunt circa 9% dintre cetăţeni care aparţin minorităţilor etnice, dar în funcţiile de conducere ale Statului Român sunt între 50 şi 80 % alogeni. De ce şi în ce scop ? Pe această temă, genialul Mihai Eminescu scria în ziarul „Timpul”, din 5 decembrie 1882, astfel: „ Politica străină, împreună cu străinii care ne guvernează, tind la substituirea elementului român prin scursuri din toate unghiurile lumii”.
2 .Prin proiectele de legi elaborate de stăpânii străini ai României şi votate în Parlament de către senatorii şi deputaţii alogeni ( cu nume neaoş româneşti), precum şi de către cozile de topor autohtone, a fost adoptat cadrul legal pentru jefuirea Avuţiei Naţionale, inclusiv prin concesionarea numeroaselor bogăţii naturale ale Poporului Român. Asasinii politici, împreună cu asasinii economici au aplicat regula: fă forme şi fură fără frică ! Au început cu Constituţia şi au continuat cu numeroase legi şi ordonanţe.
3. După adoptarea şi aplicare legilor privatizării şi a fondului funciar, a legilor împotriva Învăţământului, Sănătăţii, Culturii, Armatei, Bisericii, Cercetării, Familiei, pensionarilor, bugetarilor, mamelor şi copiilor, precum şi după desfiinţarea a peste 5 milioane locuri de muncă şi alungarea din ţară a aproape 5 milioane de români, România a fost transformată într-o colonie. Dintr-o ţară în curs de dezvoltare şi fără datorii externe, în timp de pace şi în numai 21 de ani, România a fost transformată într-o ţară multilateral demolată şi cu peste 150 miliarde euro datorie externă. Stăpânii străini ai ţării noastre, împreună cu papagalii politici de la Bucureşti, au dus şi continuă o politică diabolică de deromânizare a României ! În istoria de peste 10.000 de ani a Poporului Primordial, a Poporului Român, niciodată nu a existat o asemenea depopulare ! De ce a fost pusă la cale şi de ce continuă depopularea României ? Cui serveşte ? De ce şi în ce scop, în ultimii 21 de ani, au venit în România, au dobândit cetăţenia română şi numeroase proprietăţi, peste 1 milion de evrei din Israel şi din numeroase alte ţări ?
Pe baza unui plan strict secret, Poporul Român a fost deposedat şi nu a fost despăgubit pentru proprietatea sa de la sfârşitul anului 1989, iar prin numeroase acte normative această proprietate a întregului popor, inclusiv pământul românesc, a trecut în proprietatea străinilor care deţin deja peste 50% din proprietăţile din România. Preşedintele Israelului, domnul Shimon Peres a declarat că: „România a fost cumpărată de evrei !”. Poporul Român nu a fost informat despre această realitate şi niciun Preşedinte al României şi niciun Guvern nu au prezentat vreodată care a fost în anul 1990 şi care este structura proprietăţii în ţara noastră. Niciun partid politic parlamentar, din Opoziţie sau de la Putere, nu are voie să abordeze această problemă în Parlament sau să introducă o moţiune simplă pe această temă. De ce ? Se pare că, răspund toate în faţa stăpânilor din străinătate. Este evident că, există o legătură între secretul informaţiilor privind structura proprietăţilor din România şi proiectul „Israel în România”.
4. A fost pus la cale şi în timp de pace, nu de război, are loc un Holocaust împotriva Poporului Român ! Se acţionează pe baza unui program diabolic pentru exterminarea Poporului Român, singurul din lume care este otrăvit zilnic cu aditivi alimentari cancerigeni, de 21 de ani. Alungarea medicilor din ţară şi închiderea a 200 de spitale face parte tot din Holocaustul împotriva românilor. Scăderea continuă a salariilor reale şi a pensiilor reale face parte din programul alogenilor ce vizează continuarea genocidului în România. În acest sens au loc numeroase scumpiri ale carburanţilor, gazelor naturale, energiei electrice, alimentelor, medicamentelor şi creşteri ale impozitelor şi taxelor.
5. În timpul regimului totalitar din România, până în anul 1989, Partidul Comunist controla şi dirija peste tot. În România post-decembristă, jocul de-a democraţia şi conducerile partidelor politice parlamentare sunt ţinute sub control de către stăpânii străini care le dirijează şi le dau mutările în plic, atât la cei de la Putere, cât şi la cei din Opoziţie, care fac cu schimbul la guvernare, sub pretextul schimbării.
Unii dintre stăpânii străini ai României sunt reprezentaţi public de komisarii de la Fondul Monetar Internaţional (F.M.I.), Banca Mondială (B.M.) şi Comisia Europeană. Majoritatea dintre ei au aceiaşi etnie cu Silviu Brucan. Ei guvernează de fapt România, pe care au îndreptat-o programat într-o direcţie greşită, spre dezastru pe toate planurile. Guvernele formale de la Bucureşti execută ordinele stăpânilor străini ai României, transmise prin preşedinţii alogeni Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, „aleşi” de cetăţenii români prin fraude electorale, ca apoi să-i „ciuruiască”.
Poruncile împotriva Poporului Român date de F.M.I. şi B.M. sunt tot mai multe şi vizează Holocaustul împotriva românilor şi susţinerea proiectului „Israel în România”. După ordinele care urmăresc închiderea a 3.000 de şcoli româneşti şi a 200 de spitale, komisarii de la F.M.I. şi B.M. au obligat Guvernul Boc V să modifice urgent Codul Muncii şi să treacă prin Parlament, fără dezbateri şi fără amendamente, textul primit în plic.
Premierul Boc a declarat că noul Cod al Muncii „ aduce numai efecte benefice”, uitând să precizeze că pentru stăpânii de sclavi. Papagalii politici din Guvernul Boc V şi cei care fac parte din P.D.L., U.D.M.R. şi U.N.P.R., susţin că, brusc, actualul Cod al Muncii „nu mai este european şi nici flexibil.” Pentru asemenea afirmaţii stupide, nimeni nu are grijă de ei şi să-i interneze la Spitalul nr. 9 din Bucureşti, în pavilionul : ”Oameni politici”. Ca urmare, în mod atipic şi împotriva tuturor, adică a salariaţilor, a sindicatelor şi patronatelor, Guvernul Boc V îşi angajează răspunderea în Parlament pe această lege în ziua de 8 Martie a.c., ca să le strice ziua femeilor şi petrecerea bărbaţilor.
Noul Cod al Muncii vrea de fapt să prindă în jug Poporul Român ! El nu este inspirat şi nu ţine seama de prevederile din Codurile Muncii din Germania, Franţa, Italia, Spania, U.S.A., Canada, Japonia, Coreea de Sud, Marea Britanie, Polonia, Cehia, China, Argentina, Brazilia, Federaţia Rusă, Suedia, Danemarca etc. În niciuna dintre aceste ţări nu există prevederi identice cu cele din Codul Sclaviei Moderne pe care vrea să le impună împotriva tuturor Regimul Băsescu-Boc, susţinut de U.D.M.R. Liderii U.D.M.R. speră că, prin Codul Sclaviei Moderne, angajatorii unguri din instituţiile publice şi din firmele private îi vor lăsa fără locuri de muncă pe români, alungându-i mai uşor din Ardeal. Regimul Băsescu-Isărescu-Boc, la comandă străină, a decis că românii în România dobândesc, din anul 2011, statutul de sclavi, de unelte vorbitoare aşa cum le-au denumit alogenii Marx, Engels şi Lenin, din aceiaşi etnie cu Silviu Brucan.
Conform sondajelor, Guvernul Boc V s-a prăbuşit la circa 10% în încrederea populaţiei şi se află în cădere liberă. Un astfel de guvern, în loc să demisioneze, vrea să-şi asume răspunderea pe Codul Sclaviei Moderne, bazându-se pe spiritul de turmă al parlamentarilor P.D.L., U.D.M.R., U.N.P.R. şi deputaţilor minorităţilor etnice care acceptă să fie băgaţi şi ţinuţi în ţarc pentru a nu vota la Moţiunea de Cenzură a Uniunii Social Liberale (U.S.L.), susţinută de sindicate, patronate şi de salariaţii nemulţumiţi care protestează în stradă. Modificările esenţiale stabilite de F.M.I. şi Banca Mondială în Codul Muncii urmăresc să pună de acord
Statutul angajaţilor cu cel de colonie al României, unde salariaţii să devină sclavi la patronii străini
. Pentru aceasta se desfinţează contractele colective de muncă, iar românii care vor să muncească în România trebuie să accepte statutul de sclavi
. Stăpânii alogeni de sclavi români, conform Codului Sclaviei Moderne, îi angajează când vor şi în ce condiţii doresc, dar îi şi pot da afară după bunul plac, iar în locul lor vor aduce alţi sclavi din ţările sărace din Africa şi Asia.
După ce în anul 2010, F.M.I. împreună cu Regimul Băsescu-Boc au lichidat peste 400.000 I.M.M.-uri şi au desfinţat 700.000 locuri de muncă, prin noul Cod al Sclaviei Moderne se urmăreşte să fie daţi afară din locurile lor de muncă peste 2 milioane de angajaţi români, care vor fi obligaţi să emigreze pentru a supravieţui. Şi în acest domeniu, genialul Mihai Eminescu avea dreptate când scria,în „Federaţiunea” din 22 aprilie 1870, următoarele:” Legile unui popor, drepturile sale, nu pot purcede decât din el însuşi; condiţiunea de viaţă a unei legi, garanţia stabilităţii sale e ca ea să fie un rezultat, o expresiune fidelă a trebuinţelor acelui popor”.
Este clar că Poporul Român nu a cerut, nu are nevoie şi nu acceptă un Cod al Sclaviei Moderne impus de F.M.I. şi slugile lor de la Bucureşti, papagalii şi popândăii cu ifose de mari politicieni.
Este evident că noul Cod al Sclaviei Moderne face parte din Holocaustul împotriva Poporului Român şi este menit să susţină proiectul „Israel în România” ! Pentru a reduce cu 170 numărul de parlamentari, preşedintele Băsescu a decretat Referendum Naţional, odată cu alegerile prezidenţiale de la sfârşitul anului 2009. Pentru a transforma peste 5 milioane de angajaţi români, în România, din oameni liberi în sclavi, preşedintele Băsescu nu vrea să afle opinia Poporului Român prin Referndum Naţional, ci susţine ordinul F.M.I. de angajare a răspunderii Guvernului Boc V pe Codul Sclaviei Moderne.
Partidele politice din Opoziţie, unite în U.S.L., nu acţionează pentru Referndum Naţional pe tema modificărilor atipice din Codul Muncii. În această situaţie, soluţia practică o constituie greva generală, urmată de alegeri anticipate prezidenţiale şi parlamentare. Românii sunt obligaţi de Regimul Băsescu- Boc să iasă în stradă pentru a scăpa de statutul de sclavi şi pentru a opri Holocaustul împotriva Poporului Român.
Dr. Gheorghe Funar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu