joi, 20 octombrie 2011

Anti Recensamant 2011. De la ABUZ la REFUZ!!! Informatii vitale!


MÂINE ÎNCEPE ABUZIVUL RECENSĂMÂNT 2011. OPUNEŢI-VĂ STATULUI TRĂDĂTOR!

Mâine, 20 octombrie, începe abuzivul Recensământ 2011.
Considerăm necesar să recapitulăm câteva aspecte importante ale acestui abuz.
1. Acest recensământ este abuziv prin natura întrebărilor prea intime.
La această acuzaţie statul bălmăjeşte că aceleaşi întrebări au fost puse şi în Germania, dar nu spune că acolo statul a fost dat în judecată. La fel s-a întamplat şi în Anglia. Şi în alte ţări europene. Sunt nemtii, englezii, francezii, spaniolii, italienii şi alţi europeni proşti? De ce am fi noi? Un recensământ urmăreşte dinamica populaţiei, nicidecum datele confidenţiale.
2. Statul minte cu neruşinare spunând că datele sunt confidenţiale.
Din moment ce recenzorul va avea acces la ele, cum pot fi confidenţiale? Când te duci şi semnezi un contract bancar sau de telefonie mobilă, există un paragraf care tratează confidenţialitatea datelor. Statul sau recenzorul nu semnează nicăieri că acele date sunt confidenţiale. Doar te asigură.

De ce face asta?
Pentru că statul minte cu neruşinare. Datele din recensământ pleacă la Eurostat şi acolo vor avea acces la ele, alte puteri străine de statul român, inclusiv companii străine.
3. Dacă nu deschideţi uşa NU primiţi amendă.
Nu puteţi primi amendă dacă nu deschideţi uşa. Nu ştie nimeni dacă sunteţi în localitate sau în afara ţării. Acest lucru îl confirmă chiar Vladimir Alexandrescu, directorul de comunicare al Institutului Naţional de Statistică (INS):
http://www.evz.ro/detalii/stiri/zece-intrebari-si-raspunsuri-cheie-despre-recensamant-950468.html
Să nu uităm că un stat care se împrumută pe spatele nostru, care vrea să dea aurul ţării, care a dat deja din bogăţiile naturale ale poporului cum ar fi petrolul şi gazele, care vrea să ne otrăvească cu vaccinuri şi care ne obligă sub ameninţare să îi furnizăm informaţii intime fără să ne întrebe dacă suntem de acord cu aşa ceva, acel stat nu mai este democratic. Avem de-a face cu abuzuri specifice începuturilor unui stat dictatorial.
A te împotrivi unui abuz este democratic. Noi românii, care am avut experienţa comunismului, nu ne permitem luxul de a nu ne împotrivi abuzurilor. Citiţi articolul:
Cum să ne opunem Recensământului din octombrie 2011?
Opuneţi-vă statului trădător! Aşa să ne ajute Dumnezeu!

RĂSPÂNDIŢI VESTEA CU RECENSĂMÂNTUL ABUZIV DIN OCTOMBRIE 2011

Acest blog are viaţă scurtă. La sfârşitul lunii octombrie nu va mai avea nicio insemnătate, căci se va încheia recensământul.
Dar până atunci e de datoria noastră să ne facem auziţi. Pe acest blog, oamenii vor găsi informaţii care nu le găsesc pe siturile oficiale. Şi e bine să ştie că nu sunt singuri, dacă se gândesc că statul nu e corect cu acest recensământ.
Cum puteţi sa răspândiţi vestea:
1. Mulţi dintre dvs. citesc ziare online. Când mai comentaţi la articole puneţi adresa acestui blog acolo. Faceţi-l cunoscut.
Puneţi adresa sub forma antirecensamant2011.wordpress.com fără www sau http înainte, ca să nu se considere spam. Ziarele online au filtre mai restrictive când e vorba de postarea unor linkuri.
2. Trimiteţi email la cunoscuţi cu link către acest blog.
3. Trimiteţi mesaje pe Yahoo!Messenger sau orice altă reţea folosiţi, cu adresa web a acestui blog.
4. Publicaţi adresa pe forumuri, unde puteţi face acest lucru.
5. Publicaţi adresa acestui blog, la comentarii pe alte bloguri.
6. Publicaţi adresa acestui blog pe blogurile proprii.
Adresa web este http://antirecensamant2011.wordpress.com
Ţinând cont că acest blog îşi va încheia menirea la sfârşitul lui octombrie, e bine ca până atunci să afle cât mai mulţi români adevarul, deci vă cerem ajutorul cu insistenţă. In dar aţi primit, în dar să daţi.

DEMONTAREA MINCIUNILOR CARE SUNT ÎN FAVOAREA RECENSĂMÂNTULUI 2011

Sunt câteva idei care se repetă mereu în rândul celor care susţin acest recensământ.
Vom demonta pe rând aceste idei ca să nu mai fie puse în discuţie pe viitor.
Minciuna 1: Recensământul e ceva normal şi nu trebuie să ne sperie.
Tocmai că acest recensământ nu este unul normal prin natura întrebărilor prea intime. Recensământul are scopul de a afla dinamica populaţiei şi nu aspecte legate de viaţa privată a individului.
Trebuie spus că acum, faţă de trecut, statul deţine forme informatice (hardware şi software) superioare de gestionare a informaţiei. Pe scurt, statul vrea să îşi creeze propriul Facebook cu toată populaţia României. Cel puţin pe Facebook spui ce vrei tu despre tine, la recensământ spui ce vrea să afle statul. Informaţii smulse sub ameninţarea amenzii.
Minciuna 2: Confidenţialitatea este calitatea de bază a Recensământului 2011.
NU EXISTĂ CONFIDENŢIALITATE!
Dacă ar exista, atunci de ce statul nu oferă un contract de confidenţialitate? Pentru că nu poate. Statul va trimite datele obţinute la Eurostat iar acolo, la datele dvs., vor avea acces puteri straine şi companii straine.
Englezii au făcut mare scandal pe tema asta. Nemţii au dat statul în judecată.
Minciuna 3: Statul va vrea binele si pentru asta are nevoie de datele dvs.
Statul nu se prea omoară cu datele obţinute din recensământ ca să aplice politici sociale. Există declaraţiile unor oficiali ai statului român că politicile sociale nu sunt aplicate după datele din recensământ, ci după alte criterii politice.
În urma obţinerii unor date, de obicei statul vine cu noi taxe şi impozite. Când au văzut că românii îşi aduceau maşini de afară, au pus taxa de primă înmatriculare, deşi nu le pasă de mediu (Roşia Montana şi jaful din pădurile României).  Această taxă este ilegală. Dar pentru binele dvs. ce nu face statul.
Minciuna 4: Statul cheltuie bani şi e păcat de ei să nu participăm la recensământ.
La recomandarea puterilor străine statul a cheltuit bani şi pentru vaccinuri. Vaccinurile nocive care au lăsat copii paralizaţi. Deşi sunt foarte multe cazuri la noi în ţară, nu apare nimic la ştiri. Copii paralizaţi, manipularea Tecuceanu şi nu în ultimul rând, cazul Finlanda. Un caz de răsunet mondial în care finlandezii au spus că vaccinul pentru gripa porcină este nociv.
La noi nicio vorbă. Presa este interesată de vulgar şi din când în când prezintă că statul ne vrea binele şi să răspundem la toate întrebările recensământului lor. Altfel amendă!
Minciuna 5: Nu trebuie să răspundeţi la toate întrebările din chestionar.
Să fie clar, dacă la unele întrebări răspundeţi şi la altele nu răspundeţi, atunci riscaţi amenda, căci e refuz de cooperare cu recenzorul. Decât să nu răspundeţi la unele întrebări pe un chestionar semnat de dvs., mai bine îi luaţi recenzorului chestionarul din mână şi îl rupeţi, apoi îl daţi afară pe uşă.
Minciuna 6: Dacă nu deschideţi uşa primiţi amendă.
FALS! Proprietatea este inviolabilă şi este dreptul dvs. dacă deschideţi sau nu, uşa.
Minciuna 7: Dacă nu sunteţi în localitate trebuie să vă prezentaţi la Comisia de recenzori altfel primiţi amenda.
Rezultatele recensământului vor fi complete în 2014. Abia atunci se poate discuta acest lucru. Şi ca să poate fi pus în discuţie, trebuie să vă aducă în faţă o persoană care a declarat că nu sunteţi în localitate. Până în 2014 se vor schimba foarte multe, inclusiv preşedintele. Dar cei cu apucături de informatori să aibă grijă, că tot ce e semnat se află. Ca şi acum de altfel. Cine ar fi ştiut ca Voiculescu e fost informator, dacă nu era o semnatură?

VECINII CARE DAU DETALII, SEMNEAZĂ PENTRU ELE. PUTEŢI AFLA CINE VĂ TOARNĂ!

Există mereu vecini binevoitori care sunt gata sa dea mai multe informaţii decât este necesar.
Aceştia sunt turnătorii de serviciu, cărora le face plăcere bârfa şi turnătoria.
Acest articol le este destinat lor! Citiţi cu mare atenţie!
Dacă daţi detalii despre un vecin să ştiţi că nu o faceţi sub protecţia anonimatului. VEŢI SEMNA!
Datele obţinute în urma recensământului vor fi făcute publice şi o persoană care nu a participat la recensământ din varii motive, poate cere să afle cine a dat detalii şi ce detalii a dat. Statul nu va ascunde acest lucru.
Deci cui îi place bârfa să se aştepte să fie dat în gât de stat.

NU SUNTEM SINGURII CARE BOICOTĂM RECENSĂMÂNTUL 2011

Acest recensământ este primul la nivel european. Adică în acest an a avut loc în mai multe state UE iar întrebările au fost aceleaşi. Acum ne-a venit nouă rândul. Mai multe informaţii găsiţi aici:
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/primul-recensamant-euro-240050.html
Însă acest recensământ nu a fost bine primit nici de ceilalţi europeni. Deci nu suntem singurii care nu vedem cu ochi buni acest recensământ.
Nemţii au boicotat şi au atacat în instanţă acest recensământ:
http://www.simoncolumbus.com/2010/06/26/german-activists-fight-planned-census-in-court/
În Marea Britanie la fel:
http://www.guardian.co.uk/uk/2011/feb/19/census-boycott-lockheed-martin
http://www.parker-joseph.com/pjcjournal/2011/02/21/census-2011-the-day-you-become-state-property/
https://p10.secure.hostingprod.com/@spyblog.org.uk/ssl/spyblog/2011/01/15/census-2011-press-release-on-lockheed-martin—ons-still-pretending-that-they-wi.html
Şi lista poate continua cu Franţa, Spania, Italia şi alte ţări dar acum vom discuta nişte amănunte importante.
Institutul Naţional de Statistică (INS) minte când spune că aceste date sunt confidenţiale. Datele strânse pleacă la Eurostat şi la aceste date vor avea acces destul de multe companii private.
Deci situaţia este mai complicată. Statul român cu ajutorul INS, practic ne vinde ca pe nişte bunuri.
Dat fiind că e vorba de o vânzare importantă cu miză mare, de aceea se pune atâta presiune pe acest recensământ.

CUM NE COMPORTĂM CU RECENZORII?

Astăzi am văzut câţiva posibili recenzori. Pot fi pensionari sau tineri, dar în general persoane cu venituri modeste. Nu o să vedeţi directori de bancă, manageri, patroni sau politicieni printre ei.
În niciun caz:
Nu îi înjuraţi!
Nu îi bruscaţi!
Nu vă comportaţi urât cu aceşti oameni!
Relaxarea si diplomaţia în exprimare vă ajuta mai mult, decât o stare încordată.
Aceşti oameni trebuiesc trataţi cu decenţă şi cordialitate.
Sunt oameni cu venituri modeste care încearcă să mai facă un ban. Mulţi dintre ei nici nu bănuiesc că acest recensământ poate fi ceva rău.

RECENZORII VERSUS CONSTITUŢIA ROMÂNIEI

Ce spune Constituţia României:
ARTICOLUL 26
(1) Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată.
ARTICOLUL 27
(1) Domiciliul şi reşedinţa sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reşedinţa unei persoane fără învoirea acesteia.
(2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru următoarele situaţii:
a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotărâri judecătoreşti;
b) înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane;
c) apărarea securităţii naţionale sau a ordinii publice;
d) prevenirea răspândirii unei epidemii.
Concluzia o trageţi dvs.!

RECENSĂMÂNTUL DIN 2011 ESTE ABUZIV

Să luăm spre exemplu acest formular:
M – Persoane plecate în străinătate
După cum vedeţi se cer date despre o persoană. Dată fiind natura intrebărilor e clar că sunt adresate, unei rude de gradul I. Doar o astfel de rudă cunoaşte dacă persoana in cauză trimite bani familiei şi cât de des.
De când statul are dreptul să ceară detalii intime din viaţa unei familii?
Sunteţi de acord să vă vindeţi o rudă apropiată statului, cu informaţii de genul în ce ţară lucrează, de când şi cât de des trimite bani acasă?

Probabil că aceste informaţii vor fi folosite pentru noi taxe şi impozite, dar caracterul murdar al statului hoţ ne este cunoscut deja. Însă aici e vorba şi de un aspect moral. Dacă vrei să afli ceva despre o persoană anume, du-te şi află direct de la ea, nu mă pune s-o torn eu.

AMENINŢAREA CU O AMENDĂ INAPLICABILĂ

Ameninţarea cu amendă vine din HG 1502/2009, mai precis din articolul 21 pe care îl puteţi citi aici:
http://www.dreptonline.ro/legislatie/hg_organizare_desfasurare_recensamant_populatie_locuinte_romania_2011_1502_2009.php
Aici la articolul 18 puteti vedea si cuantumul amenzii modificat:
http://www.dreptonline.ro/legislatie/hg_922_2011_modificare_organizare_desfasurare_recensamantul_populatiei_locuintelor_romania_anul_2011.php
Însă această amendă nu poate fi aplicată. Atâta timp cât nu deschideţi uşa sau dacă o deschideţi folosiţi o minciună, de genul nu aveţi timp in acel moment pentru a răspunde întrebărilor, nu se poate aplica nicio amendă.
Amenda se referă la refuzul de a prezenta datele, nu la faptul că nu sunteţi acasă sau sunteţi pe punctul de a pleca la muncă/gară/spital/etc.
Nu vă lăsaţi intimidaţi!
Nu îi vindeţi pe cei dragi care pleacă la muncă de răul care e aici, pentru că aşa vă cere statul.
Nu puteţi fi amendaţi dacă refuzaţi să daţi informaţii despre rudele voastre dragi!



Sursa: Anti Recensamant 2011

Un comentariu:

  1. Da,am gindit si eu la manevra care ni se pregateste.Eu oricum cred ca aceasta tara este programata pentru a fi curatata de romani.De cind ma uit la serialele coreene,incepe sa-mi placa de dinsii.Decit sa vina dragutii de evrei cum era programat de acum aprox.150 ani incoace de la marea raUnire ,cred ca e OK daca vin din alte parti-cel putin au in trecutul lor, ca popor, notiuni de loialitate, cinste, credinta...Putem sa raspundem in dodii la recensamint, si ca profesie sa precizam cu totii_plecat din Romania. Sa ia CNP-ul si ce sa faca cu el? Nu am votat prea des,probabil ca de data asta apar automat la vot si aleg pe cine le trebuie...Paguba in ciuperci...Tot o jigodie de marioneta va iesi. Sus ai nostri jos ai nostri si iar sus ,Hopa! Daca ne concentram suficient, poate va iesi ceva bun,nu trebuie sa traiasca toata lumea..um cutremur ceva,niste inundatii..toate palatele si autostrazile si fitele nu au valoare in anumite conditii...Cine nu se teme de munca si de omenie, va supravietui dupa ce dispar hienele.

    RăspundețiȘtergere