luni, 10 septembrie 2012

SPIRITUL DACIC RENAȘTE – Conferință susținută de Daniel Roxin în București, pe 27 septembrie


Este vremea acțiunii! Este vremea soluțiilor! Este vremea să trecem de la discuțiile despre geto-daci, la realizarea unor lucruri care să conteze pe termen lung!

De aceea, vă invit pe 27 septembrie, de la ora 19:00, să participați la conferința cu tema „Spiritul dacic renaște”, conferință care va avea loc înBucurești, la sala Arcub, pe strada Batiștei, nr. 14 (în apropierea hotelului Intercontinental).

Se vor propune soluții inedite, se vor spune lucruri noi, vor participa invitați speciali. Tot cu această ocazie, voi lansa cartea cu același nume: „Spiritul dacic renaște”.

Fiți parte din proiectele pe care le vom demara din această toamnă!

Daniel Roxin

Rezervarea biletelor se poate face pe e-mail, la următoarea adresă:adevents1@yahoo.com  sau la telefon 0746 165 813 (Cristiana Dragomir).
Biletele ne-rezervate online vor fi puse la vânzare pe 27 septembrie, la sala Arcub, de la ora 18:00, înaintea începerii conferinței. Costul unui bilet: 30 de lei.

Organizatori:
Box Office Film & Events
Ad Events
 

Vizitează siteulwww.adevaruldespredaci.ro

Articol preluat de la http://danielroxin.blogspot.ro

5 comentarii:

  1. S-a dat liber la comertul cu istoria strabunilor. De cand s-a bagat in seama cu Nasul, Daniel Roxin s-a transformat in comerciant. Decat sa taie bilete pentru a povesti despre daci, mai bine sa se lase. Preotul Zamolxi stie de ce! Spiritualitatea nu se face pe bani!
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare om traieste din munca lui. Dumneavoastra, Angelo, munciti fara sa primiti bani? Sau considerati ca persoanele care muncesc in folosul celorlalti, ar trebui sa se hraneasca cu aer? Sa inteleg ca ati vrea se renunte dl. Roxin si altii ca dumnealui la a ne vorbi despre spiritualitate si iubire de neam si sa umble printr-o multinationala, ca sa-si merite banii cu adevarat?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Angelo , de unde esti , ca dupa nume nu esti dac de al nostru.

    RăspundețiȘtergere
  4. pace sitem daci cit de curind vom fi si in formalitati.la alegeri sa puneti pe dacia/daci[psdmtreisvpizce]

    RăspundețiȘtergere
  5. " Nu critica niciodata, nici macar prieteneste, pe românul care se straduieste sa apere sau sa promoveze cauza nationala. Fa tu mai bine decât el. '' Ion Ratiu 1984 Geneva.

    RăspundețiȘtergere