marți, 25 septembrie 2012

Descoperire arheologica senzationala la Iasi



Descoperirea facuta de un profesor intr-o localitate din judetul Iasi naste uimitoarea intrebare: primele forme de scriere din istoria lumii au fost folosite de o populatie care locuia pe aceste meleaguri? • Este vorba de doua tablite din piatra, ce prezinta inscriptii vechi de mii de ani  • "Cele doua tablite de piatra descoperite de mine in localitatea Handresti au o inscriptie care se aseamana cu «alfabetul» getilor! Ele par a fi ca cele de la Tartaria (vechi de peste 5.500 ani - n.r.). In viitor, specialistii vor descifra scrierea si vechimea lor pentru a stabili adevarul istoric. Mai mult, am descoperit si unelte din silex care sunt unice in aceasta zona. Cercetatorii vor merge tocmai in Ucraina pentru a vedea despre ce este vorba", dezvaluie Mihai Vasilencu 

luni, 10 septembrie 2012

SPIRITUL DACIC RENAȘTE – Conferință susținută de Daniel Roxin în București, pe 27 septembrie


Este vremea acțiunii! Este vremea soluțiilor! Este vremea să trecem de la discuțiile despre geto-daci, la realizarea unor lucruri care să conteze pe termen lung!

De aceea, vă invit pe 27 septembrie, de la ora 19:00, să participați la conferința cu tema „Spiritul dacic renaște”, conferință care va avea loc înBucurești, la sala Arcub, pe strada Batiștei, nr. 14 (în apropierea hotelului Intercontinental).

Se vor propune soluții inedite, se vor spune lucruri noi, vor participa invitați speciali. Tot cu această ocazie, voi lansa cartea cu același nume: „Spiritul dacic renaște”.

Fiți parte din proiectele pe care le vom demara din această toamnă!

Daniel Roxin

Rezervarea biletelor se poate face pe e-mail, la următoarea adresă:adevents1@yahoo.com  sau la telefon 0746 165 813 (Cristiana Dragomir).
Biletele ne-rezervate online vor fi puse la vânzare pe 27 septembrie, la sala Arcub, de la ora 18:00, înaintea începerii conferinței. Costul unui bilet: 30 de lei.

Organizatori:
Box Office Film & Events
Ad Events
 

Vizitează siteulwww.adevaruldespredaci.ro

Articol preluat de la http://danielroxin.blogspot.ro

duminică, 2 septembrie 2012

Am fost la ARGEDAVA!!!!

           Vazand un apel pe blogul lui Daniel Roxin (http://danielroxin.blogspot.ro), care impreuna cu Valentin Roman (http://adevaruldespredaci.ro/), a avut initiativa de a chema pe cei ce se mai simt daci, la Argedava, Capitala Marelui Rege Burebista, mi-am zis: e momentul sa ne trezim, sa ne mobilizam si sa aratam lumii ca dacii n-au pierit. Asa ca mi-am luat sotia si copii si am mers la intalnire.
          Am cunoscut aici niste oameni extraordinari, si desi a fost de scurta durata, aceasta intalnire imi va ramane intiparita ca un moment istoric, de care imi voi aminti mereu si voi spune: AM FOST SI EU ACOLO!
          Printre cei prezenti acolo a fost si cunoscutul scriitor Pavel Corut cu un grup de la Fratia Creatorilor (http://forum.drumulinvingatorilor.ro).
          Va prezint si cateva fotografii deocamdata, dar promit sa revin mai pe larg cat de curand.