luni, 13 februarie 2012

De ce se TEME Băsescu să decreteze Starea de Urgență?

De câteva zile media a început sa discute situatia creata de zapada în unele zone ale tarii. Jandarmii au lasat bastonul si au luat lopata. Armata a lasat porumbii si a trecut la zapada. Premierul a trecut la vizite cu generali si ministri dupa el, de parca fara ei nu îl cunostea lumea sau nu avea dreptul sa emita ordine si sa ia decizii. Obicei prost, de pe vremea celui ai carui copii sunt înca în fruntea tarii. Ba mai mult, ca sa arate ca este mai dur decât Boc cel ce va fi curând regretat si el, a trecut la admonestarea populatiei pentru nametii care s-au format pe drumurile si pe lânga casele oamenilor.
Bineînteles ca televiziunile si comentatorii, invitatii, în functie de culoarea politica arunca vina pe unii sau pe altii, si discuta despre necesitatea instaurarii starii de urgenta sau necesitate.
Bineînteles, presedintele, cel care are primul rol în decretarea unei astfel de situatii, se afla la Predeal împreuna cu noul suporter al primului ministru pentru a discuta urmartoarea lovitura de imagine.

sâmbătă, 4 februarie 2012

Desi prostia e mare, iar bizonul roman e premiant, romanul adevarat, da mai departe



CYPRUS - THE RED LAKE
The red lake near Mitsero village - an environmental disaster. This place used to be an iron metal and gold surface mine.

Cititi materialul de mai jos si, poate, interpretati altfel povestile triste expuse pe micul ecran de cativa locuitori ai zonei! Pentru cativa arginti, se lasa manipulati (cumparati), de catre cei care doresc  "binele nevoiasilor".
Cu cata naivitate se "pune botul" la ceea ce poate fi "pepita" celor care si-au dat acordul pentru acest proiect.
Vreau sa spun ca sunt si alte puncte de vedere, pe care poate le-ati citit in diverse luari de pozitie, si nu ne ramane decat sa judecam cu mintea noastra care este adevarul si ce se ascunde in spatele campaniilor "pro" sau "contra" concesionarii acestei exploatari strainilor. Ca rezultat, pozitia pe care o vom adopta fata de acest joc, sau decizia de neimplicare totala!

joi, 2 februarie 2012

Înalta trădare a României


Înalta trădare a României
Publicat de Ion Coja in Textele altora pe 02.02.2012 | 2 comentarii
Articol preluat de pe http://www.ioncoja.ro

Abia daca s-a scris sau s-a vorbit zilele astea printre sinistratii de prin zapezi si discursuri populiste despre un subiect de o gravitate extrema – Basescu, Boc & Co. pregatesc discret, dar cu mare iuteala de mana, lovitura de gratie pe care o vor aplica in urmatoarele luni poporului roman.Cu alte cuvinte vor sa dea aproape gratis unor “investitori strategici” toate companiile profitabile si/sau strategice aflate inca, dupa 22 de ani de jafuri sistematice, de stat, in portofoliile Ministerului Economiei si Ministerului Transporturilor. Va prezentam mai jos lista intreprinderilor care vor fi date gratis (“cu discount semnificativ”, potrivit formularii Ministerului Economiei) asasinilor economici din jurul clicii mafiote FMI-BM care a pus stapanire pe Romania prin intermediul cuplului Basescu-Isarescu si a acolitilor acestora.
Va rugam sa remarcati termenele stranse pentru “privatizarea” perlelor coroanei, care va avea loc, hoteste, un fel de alba-neagra in ultimele luni de mandat. Cele privatizate integral vor fi oferite prin negociere directa, deci fara licitatie, unor “investitori” alesi pe spranceana.
Practic, toate intreprinderile profitabile construite de poporul roman in zeci de ani sunt date acum gratis unor asasini economici internationali de un presedinte ilegitim, care nu reprezinta in niciun caz interesele poporului roman.
Calendarul listarilor pe bursa a pachetelor de actiuni ale societatilor din portofoliul Ministerului Economiei. Date limita – aprilie, iunie, octombrie, decembrie: