vineri, 20 ianuarie 2012

PROGRAMUL HAARP: VANDALISM PE CER?


Întrucât evenimentele recente (evenimente sociale, războaiestarea vremiifenomene meteo sau sunete ciudatecutremurul din Haiticutremurul din Iran, de astăzi, cel din Japoniacu replicile lui – de anul trecutcel din Chinacele din Turcia – sincronizate în mod ciudat cu anumite momente sensibile din politica sau economia mondială) au dus pe mulți la concluzia că ele nu sunt întâmplătoare și că există tehnologii militare de provocare a unor astfel de evenimente (au apărut discuții pe această temă chiar aseară, pe un post TV – fiind nominalizat sistemul HAARP), am decis să public și eu un articol detaliat pe această temă.

duminică, 15 ianuarie 2012

VETI PLATI!



Cred ca acesta este primul mesaj "MANIFEST"(ma intreb de ce nu a fost lansat din tara si a trebuit sa asteptam ROMANII DIN AFARA !!! ca sa ne trezeasca !!!) care trebuie sa circule pe la toti cei cu inima si traire ROMANEASCA !!!!!!!!!!!!!!!

joi, 5 ianuarie 2012


440Hz - arma de control mental

Sunetul şi muzica sunt constituite din vibraţii, cu cat mai multe vibratii pe secunda, cu atat mai mare e “inaltimea-ridicarea’. Unitatea pentru aceasta este Hertz, notat Hz.432 Hz este “muzica” naturala în univers, spre deosebire de 440 Hz, care este opusul si pe care il gasim în muzica dîn zilele noastre, de exemplu, albume de muzică si fişierele mp3.
Vibratia, sunetele, sunt forma de organizare a Universului nostru. Stiinta numita Cimatica, arata ca -la trecerea sunetelor printr-un mediu (aer, lichide, pulbere solida, etc) provoaca asupra acelui mediu efecte in structurarea acestuia.