sâmbătă, 31 decembrie 2011

CUI APARTIN TELEVIZIUNILE DIN ROMANIA?

TOT DESPRE ”ECHIDISTANTA”, MASS-MEDIEI ! E GREU SA GASESTI O STIRE ADEVARATA, CA DE INFORMATII NICI VORBA !Caror servicii secrete apartin televiziunile din Romania, de la TVR si Pro TV la B1 TV, Antene si Realitatea TV: MOSSAD, SIE, ex-KGB, SRI

LA MULTI ANI! 2012!

Urez tuturor oamenilor sanatate, fericire si toate cele bune acum la cumpana dintre ani!


La Multi Ani!


Sarmis

sâmbătă, 24 decembrie 2011

Despre adevarurile ce deranjeaza atat la Moscova, cat si la Roma

Dacia
IMPUNEREA INTERDICŢIEI ASUPRA DENUMIRILOR DE DAC ŞI DE DACIA
in anul 362
Ca urmare, structura ecleziastică de la Roma, refuzată de daci, înţelege să-i pedepsească pe aceştia interzicând cu stricteţe până şi pronunţarea numelui de dac şi de Dacia, începând din vremea împăratului Iulian Apostatul (361 - 363). Chiar şi Traian este pus la index de biserică, ca persecutor al creştinilor.

Colind de Mos Ajun...

joi, 22 decembrie 2011

Scrisoare deschisă poporului român – Mesajul tăbliţelor de la Tărtăria

Scris de : Marin Neacșu
Popor român ,

Îţi scriu pentru că sper ca măcar acum, de Crăciun , odată pe an să îţi aminteşti cine ai fost, cine eşti şi poate aşa vezi încotro te îndrepţi.

Eşti singurul popor european care trăieşte încă acolo unde s-a născut. Nu o spun eu, o spune istoria popoarelor. O fi mult, o fi puţin, nu ştiu dar ştiu că eşti unic în Europa, această Europă care te loveşte, te jigneşte şi te umileşte. De ce o laşi să facă asta, când tu eşti singurul popor născut , crescut şi educat în graniţele sale ?

Eşti primul popor din lume care a folosit scrierea. Nu o spun eu, o spun tăbliţele de la Tărtăria, şi o recunosc toţi cei care le-au studiat. Acum 7000 de ani, când alţii nici nu existau ca popor, pe aceste meleaguri locuitorii scriau, pentru a ne lăsa nouă mândria de a fi prima civilizaţie care se semnează pe acest pământ. Scrierea sumeriană a apărut 1000 de ani mai târziu şi totuşi mulţi se fac că nu văd şi nu recunosc adevărul. Cât timp o să te laşi neglijat ?

joi, 15 decembrie 2011

Hackerii ar putea să dezvolte un virus care să infecteze mintea umană?

Domeniul „biologiei sintetice” este abia la început. Putem „zări” genetica formelor de viaţă, dar antreprenorul miliardar Craig Venter a creat anul trecut prima „formă de viaţă artificială”, numind-o Synthia.Însă, experţii care continuă să lucreze în acest domeniu cred că această experienţă accelerează evoluţia naturală cu milioane de ani, iar unii cercetători avertizează că biologia sintetică ar putea scăpa de sub control, relatează Daily Mail.
Andrew Hessel de la Universitatea Singularity, din cadrul campusul de cercetare NASA, spune că acest lucru ar putea duce la o lume în care hackerii ar putea dezvolta virusuri sau bacterii care să controleze mintea umană. Hessel crede că ingineria genetică este noua frontieră în informatică.