sâmbătă, 30 aprilie 2011

Mesaj din viitor

Socant - Adevarul despre Rosia Montana - ROMANIA PUTERE MONDIALA


De la:  | Data creării: 23.04.2011
ROMANIA si AFGANISTAN sunt singurele puteri ale lumii in domeniul materialelor strategice

Trimiteti si altora - sa stie toti ai nostri si nu numai !

De la KHANDAHAR la ROSIA MONTANA, intre SUA si RUSIA Intre CRIZA SI TERORISM, ROMANIA si AFGANISTAN sunt singurele puteri ale lumii in domeniul materialelor strategice !

Industria Canepei ar putea pune capat Crizei Economice !

Marijuana si utilizarile ei

Un articol bun de citit pentru cei interesati :)
Ştiaţi că planta denumită cânepă are peste 25.000 de utilizări? De la alimente, vopsele şi combustibili, şi până la îmbrăcăminte şi materialele de construcţii, cânepa e folosită peste tot. Urme de cânepă se găsesc chiar şi în pliculeţele de ceai Lipton. Şi chiar şi la o parte din maşinile fabricate azi, se găseşte tot cânepă.

joi, 21 aprilie 2011

Descoperire şocantă: iPhone şi iPad înregistrează toate mişcările utilizatorilor fără ştirea lor

Pete Warden şi Alasdair Allan, doi experţi în securitate, au anunţat recent o descoperire şocantă: terminalele iPhone şi tabletele de internet iPad (cu 3G), înregistrează, în secret, toate locurile în care a fost utilizatorul, începând cu luna iunie a anului trecut.

sâmbătă, 16 aprilie 2011

REVOLUTIA ISLANDEZA ! ! ! SI LA NOI NU SE SPUNE NIMIC DESPRE ASTA ÎN PRESĂ !!!.

Am primit pe mail un rezumat al unui articol apărut în Spania, despre veritabila revoluție din Islanda. La știri bineânțeles că nu a ”transpirat” nimic, căci nu se dorește ca modelul islandez să se propage.

vineri, 8 aprilie 2011

Cum sa iesi din sistem !

Ce te tine pe loc ? 
De ce esti inca sclav ? 
De ce umanitatea este exploatata milenar de o mana de oameni ?

joi, 7 aprilie 2011

Dezvăluiri: cele 10 strategii de manipulare a maselor

 A cunoaste adversarul, a-i cunoaste tehnicile de manipulare, este indispensabil pentru a ne elibera de robie!!!

Lingvistul nord-american Noam Chomsky a stabilit lista celor ’’Zece strategii de Manipulare” prin mediile de informare în masa. Evreu si de sensibilitate anarhista, semnase o petitie pentru a apara libertatea de exprimare a lui Robert Faurisson. Pentru Chomsky, ’’libertatea de exprimare este mai importanta decât orice versiune a faptelor sustinuta de ordinea stabilita, oricare ar fi raportul pe care aceasta îl întretine cu adevarul faptelor în sine.” Chomsky evoca diferitele tehnici de manipulare si, în primul rând, strategia diversiunii.

De ce a murit naţionalistul Eminescu?

Eminescu a atras una dintre cele mai complexe manevre de dezinformare şi intoxicare specifice domeniului serviciilor speciale. Posteritatea sa a fost deformată şi manevrată de toate regimurile politice care s-au succedat în România
Cea mai însemnată parte a activitaţii sale a fost dedicată gazetăriei şi politicii. Din 1876 devine ziarist profeşionist – ocupaţia sa principală pană la sfarşitul vietii. Debutează la Curierul de Iaşi apoi, în 1877 este redactor la Timpul, din 1880 redactor şef şi redactor pe politică pană în1883. În mod brutal, în iunie 1883, munca sa este întreruptă şi este întrodus cu forţa într-un ospiciu. Poliţia, sub comanda Puterii de stat, îl transformă astfel pe Eminescu într-unul dintre primii deţinuti politici ai statului modern român. Oricum, este primul ziarist căruia i se pune caluş în gură în această manieră dură.
Mihai Eminescu a fost un geniu, cu o imensă şi cutremurătoare capacitate de a vedea, în profunzime lumea, existenţa şi fenomene sociale, politice şi economice ale vremii sale.

miercuri, 6 aprilie 2011

Usturoiul – cel mai puternic antibiotic natural



usturoi1
Usturoiul, antibioticul natural
Usturoiul este o planta cu care am crescut si pe care o intalnim atat de des. Cunoastem insa cat de pretioasa este aceasta?! Nu o singura data am auzit vorbindu-se despre usturoi, ca de despre cel mai puternic antibiotic natural din lume. Oare pentru aceasta o fi el trecut pe lista alimentelor interzise a celebrului Codex Alimentarius?!
Denumirea botanica a usturoiului este “Allium sativum”, acesta facand parte din familia Liliaceae. Frunzele usturoiului sunt lungi, inguste si plate, asemanandu-se cu firul de iarba. Bulbul acestuia este de natura compusa, fiind format din mai multi graunti, grupati intr-o unitate stransa.

duminică, 3 aprilie 2011