luni, 28 februarie 2011

„Politicienii postdecembrişti au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemţii şi ruşii"


Acad. Florin Constantiniu:
„Politicienii postdecembrişti au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemţii şi ruşii"

Danone recunoaste minciuna din reclamele sale. Toti producatorii folosesc Bacterii din fecale, modificate genetic ..

E oficial: IAURTURILE Danone nu imbunatatesc tranzitul intestinal si nu intaresc sistemul imunitar. INTREBARE: de ce producatorul introduce in iaurturi bacterii din FLORA VAGINALA SI RECTALA?


Gigantul producător de iaurturi Danone nu va mai promova în reclamele sale din Statele Unite benefiiciile pentru sănătate, în cazurile Actimel şi Activia, deoarece s-a descoperit că de fapt acestea nu au atributele pretinse. Potrivit presei britanice, cel mai mare producător de iaurturi din lume a mărturisit că a exagerat în reclamele produselor, care, de fapt, nu au acele beneficii prezentate. Astfel, Danone a fost de acord să nu mai spună în spot-urile de televiziune că Activia îmbunătăţeşte tranzitul intestinal, iar despre Actimel că întăreşte sistemul imunitar.

duminică, 27 februarie 2011

Ţi-ai făcut vaccinul? Înseamnă că eşti condamnat la moarte !

Adevarul despre vaccinuri: Sistemul ne vrea proşti şi bolnavi!
Evidenţa vizuală prezentată în acest scurt film realizat de Facultatea de medicină a Universităţii Calgary, e terifiantă. În el veţi vedea cum sunt distruşi neuronii ( celulele de bază ale creierului uman ), de al căror număr şi calitate depinde inteligenţa copiilor Dvs. Absolut toate vaccinurile administrate în România, conţin mercur sub formă de Tiomersal.

Veţi vedea pe viu cum degenerează şi mor neuronii când sunt expuşi la mercur. Este aceeaşi neurotoxină pe care o găsim în vaccinuri şi care a făcut să crească în mod vertiginos numărul suferinzilor de autism şi alte boli neurologice, cei mai mulţi dintre ei fiind copii.
Mercurul este una dintre cele mai toxice neurotoxine care ajunge în corpul uman. Este un metal greu, cunoscut ca un generator de tulburări neurologice în care se cuprind: autismul, demenţa, şi chiar Alzheimer. De asemenea, mercurul tinde să se acumuleze în ţesuturile corpului uman, fiind foarte greu de eliminat astfel încât chiar expunerile cele mai nsemnificative dpdv cantitativ, se acumulează în timp afectând astfel sănătatea persoanei în cauză.

joi, 24 februarie 2011

Adevărul despre Iran (sau cum pot fi manipulati oamenii)


Am fost șocat sa descopăr adevăratul Iran cu ceva timp în urmă. Navigam pe Google Earth și m-am oprit la Iran. Vizualizând câteva fotografii din Teheran postate acolo am fost plăcut impresionat de ce am văzut. Atunci mi-am dat seama ce ușor pot fi manipulați oamenii care urmăresc știrile la TV și habar n-au de fapt ce se întâmplă în acele țări. Interesant de știut este că persanii(iranienii) sunt un popor înrudit cu europenii.

Europenii si Iranienii(Persii) sunt Frati

României i-a dispărut rostul

http://bradut-florescu.blogspot.com/2010/03/rostul.html

luni, 21 februarie 2011

Orasul secret de sub Sarmizegetusa de marimea Bucurestiului


 Pe la inceputul anilor ‘90, subsolul din zona Gradistei a fost scanat de un satelit rusesc. Ce s-a descoperit acolo ramane o mare taina caci, oficial, nu au fost date publicitatii toate rezultatele. Neoficial, s-a spus ca rusii ar fi descoperit situri antice si preistorice necunoscute inca in zona. Se cunoaste totusi ca s-a intocmit un dosar al acestor descoperiri, la Ministerul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului si la Ministerul Culturii de atunci, care au decis efectuarea unor cercetari. Concluzia era una socanta: fortificatiile din zona Gradiste nu erau doar cetati dispuse pe culmile muntilor din jur, ci un imens ansamblu de 200 km patrati, foarte compact, care cuprindea o asezare militara, una civila montana, cu mai multe nuclee.

Mistere Dacice, Secretele Dacice, Dacia si secretele ei

Unele Mistere Dacice


Piramidele de la Sona
Se duc la cimp la fel ca in fiecare dimineata. Au pamintul pe malul Oltului, chiar langa Guruieti. L-au mostenit de la bunicul, iar batrinul de la parinti. Sint norocosi. Toti satenii stiu ca pamintul este mai manos acolo. Unii spun ca Guruietii din Sona sint morminte dacice ale unor mari conducatori. Vinatorii se jura ca este ceva neciudat in ele. Vulpile dispar cu totul in piramidele uriase de pamint.

Satul Frumoasa
Satul se afla in apropierea orasului Fagaras, pe malul Oltului. Primele case au fost cladite de sasi, in anul 1313. Gospodareste au muncit pamintul, au crescut animalele si si-au inaltat o biserica mica si "frumoasa".
De cind se stie, movilele uriase de pamint de la marginea satului au fost numite guruieti. Nu se mai stie de ce. Oricum sasilor nu le-au purtat noroc.


luni, 14 februarie 2011

Ceapa - antivirus

In 1919 cand gripa a ucis 40 milioane de oameni, un  doctor vizita fermierii pentru a-i ajuta sa combata gripa. Multi dintre fermieri si familiile lor o contractasera si multi chiar murisera.  Doctorul a ajus la un fermier unde, spre surprinderea lui,  toti membrii familiei erau sanatosi. Cand doctorul a intrebat fermierul ce facea el diferit de ceilalti, sotia  lui a spus ca a pus o ceapa necuratata intr-un vas in  fiecare camera a casei (si probabil pe vremea aceea casa avea doar 2 camere). Doctorul nu a crezut si a cerut una din  cepe pentru a o analiza la microscop. Spre surprinderea lui a descoperit virusul gripei in ceapa. In mod evident aceasta  a absorbit virusul, pastrand familia sanatoasa.
 

miercuri, 9 februarie 2011

Miraculosul tezaur al limbii romane!

Comoara de sub cifru
Dincolo de linia melodica a cuvintelor romanesti, mai este ceva ce ma fascineaza în limba romana, inteligenta unor cuvinte ce parca la noi, aici, în aceasta GURA de RAI, graiesc prin GRAI, si unde gura vorbeste de RA zeu al soarelui, si unde cuvintul se spune cum se naste cu ajutorul aerului… Si mai ales cuvintul DAC citit în oglinda CAD, spunind si acesta despre o anumita cadere. Si daca aceste cuvinte stiu povestea lor, si daca ne tot spun aceasta poveste si noi n-o întelegem? Interesant, doar în limba romana cuvintul APA pare a sti chimie… Ar putea fi o coincidenta, dar daca nu este? Formula chimica a apei este H2O, desfasurat se scrie H-O-H, în mai toate alfabetele litera A ocupa pozitia 1, Hidrogenul în sistemul periodic al elementelor ocupa aceeasi pozitie. Litera P ocupa pozitia 16, ce este numarul de masa al Oxigenului… Corelarea numerica a elementelor chimice cu literele luate din numerologie (un alfabet oarecum initiatic) scoate la iveala faptul ca în limba romana, dintre toate limbile de factura romanica, apa - cuvintul apa - stie despre sine cine este, îsi cunoaste formula chimica… De parca aici ne-ar fi învatat cineva foarte inteligent anumite cuvinte, aceasta petrecindu-se de mult, cu mult înainte de-a fi învatata chimia si fizica prin scoli…
A - P - A    în traducere chimica
H - O - H  (H2O);

Ştiinţa pierdută a lui Zalmoxis (III)



Epicul indian mai povesteşte de asemeni, despre războaie îngrozitoare care au avut loc între ramani şi atlantizi. Cei din urmă, ne spune Ramayana, posedau aparate de zbor mult mai sofisticate ca ale ramanilor (numite "vailixi" în limba atlantidă) în forma de ţigară şi care funcţionau atât pe post de submarin, cât şi de avion şi navetă spaţială.


Cu aceste maşini atlantizii au încercat să subjuge lumea, ajungând la confruntări cu populaţiile din alte teritorii sau propriile lor colonii.

sâmbătă, 5 februarie 2011

Din nou, Dacii liberi (de Adrian Paunescu)




Noi n-am avut nevoie
Să luam adeverinţe
Că vieţuim acasă,
În patrie la noi,
Am fost şi vom rămâne
De-a pururi dacii liberi
Şi iubitori de pace,
Şi vrednici de război.

Ştiinţa pierdută a lui Zalmoxis (II)


OCTAGONUL ÎN JURUL LUMII

Aflat într-o vizită în India, în 1868, colonelului englez James Churchward i s-a permis accesul la anumite documente antice religioase secrete, o "bibliotecă" de tăbliţe de piatră scrise în limba Naacal, care dezvăluiau existenţa a unui vast continent în mijlocul Oceanului Pacific.


miercuri, 2 februarie 2011

Experimentul România continuă cu succes

Romania a fost “reglata” ca sa ofere date despre suportabilitatea populatiei intr-un viitor plan de inrobire a natiunilor * A fost adusa la media absoluta, a fost manelizata si tabloidizata * I s-a extras forta de munca, marindu-i-se numarul pensionarilor * Coeficientul de inteligenta national a fost redus dramatic, spre nivelul de “tara idiotizata” * Urmeaza restrangerea libertatilor fundamentale, saracirea, distrugerea sistemului privat

Blestem de om sarac


Blestem de om sarac
de Dan Puric
Din balegi şi din cuib de cuci,
Răsar ca viermii, politruci
Şi din haznalele de bani –
Costume negre cu şnapani,
Viteji ca musca la arat!
Şi ne-aţi minţit şi ne-aţi furat,
Şi-aţi pus pe noi şi jug de boi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!
Murdari în suflet şi în gând,
Cu ghearele averi strângând,
Din flote, fabrici şi uzine,
Voi  aţi lăsat numai ruine!
V-aţi gudurat pe lângă clerici
Cu mânăstiri şi cu biserici
Şi vile v-aţi făcut, de soi…
Blestem, blestem, blestem pe voi!
Voi v-aţi trădat şi între fraţi,
Ca voi, şi viermii-s mai curaţi.
Aţi dărâmat şcoli şi spitale
Ca să vă fie vouă moale
Şi v-aţi brodit şi parlamente
Din licheluţe repetente.
Şi ne-mproşcaţi doar cu noroi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!
Aţi omorât orice dreptate,
Aţi jecmănit tot ce se poate,
Guvernul vostru cu miniştri
E-o adunătură  de sinistri,
Batjocura şi umilinţa
Au mai rămas la voi credinţa?
Ghiolbani de jafuri şi gherțoi,
Blestem, blestem, blestem pe voi!
Aţi sărăcit o ţară-ntreagă,
Nici dracul să nu o mai dreagă
Şi din privatizări cu fumuri
Aţi tot lăsat lumea pe drumuri!
Dar cum să faceţi voi vreun drum
Când urma voastră e doar scrum?
La tâlhării vă strângeţi roi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!
Blestemul greu să vă lovească,
Doar bube rele să vă crească,
Ochii să îi aveţi ca napul
Şi să vă roadă viermii capul!
Să putreziţi toţi prin palate,
Toţi spulberaţi să fiţi în toate
Şi să aveţi doar oase moi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!
Popor român, nu te-ai săturat să stai pe locul mortului şi să fii condus de toţi tâmpiţii?
Chiar ţi-e jenă să iubeşti ţara asta? Nu trebuie să fii naţionalist-comunist pentru asta.
Dan Puric

CUM DISTRUGI ŞI VINZI O ŢARĂ ÎN 20 DE ANI

 Îmi amintesc, copil fiind, la şcoală ne învăţau să fim mândri că al nostru drag popor nu a fost un popor de cotropitori. Atunci mă chinuia o mândrie copilărească, specifică fiinţei inocente uşor influenţabilă. Acum, la maturitate, nu pot spune că situaţia este la fel: nu mai am acea mândrie din copilărie, ci un necaz chinuitor; asta pentru că am observat un lucru- cotropitorii (acei războinici de ieri) sunt invadatorii economici de azi, iar aceştia au un standard de viaţă pe care noi îl invidiem; imperiile lor teritoriale de altă dată sunt imperiile economice de azi- asupriţii sunt aceiaşi, adică noi- cu acelaşi trai amărât, iar din când în când mai primim o ciosvârtă să ne astâmpărăm o posibilă sete de revoltă!

marți, 1 februarie 2011

Documentar interesant despre apă pe blogul Dezvăluiri

Războiul apei

De la producţia de sticle de plastic şi până în mările şi oceanele, unde ajung  într-un final, majoritatea lor, Stephanie Soechtig le urmează calea şi  îşi face debutul, ca director şi producător independent de filme documentare, analizând cu fermitate, marea afacere a apei îmbuteliate şi modul cum corporaţiile interesate, afectează cu brutalitate viaţa comunităţilor, oamenii fiind priviţi doar ca simpli pioni, neajutoraţi, cărora li se poate nega dreptul fundamental al apei, cupiditatea transnaţionalelor, transformând în marfă substanţa primordială a planetei, ce defineşte viaţa, aşa cum o cunoaştem astăzi.
Urmăriți articolul și filmul aici: http://antiiluzii.blogspot.com/

Mai multe despre Șinca Veche

Șinca Veche, Brașov. Un complex megalitic pagan, precrestin, plin de enigme!

Sinca Veche este un sat compact romanesc din stravechea si frumoasa Tara a Fagarasului. Primele dovezi despre existenta lui sunt din secolul al XII-lea. De aici a plecat familia ilustrului Gheorghe Sincai, marele istoric si filolog roman.

Sarea noastră cea de toate zilele şi secretele ei



INFORMAŢII EXTREM DE IMPORTANTE

„Aveti sare intru voi si traiti in pace unii cu altii." Sfanta Evanghelie dupa Marcu, 9, 50. In vechime, sarea era extrem de pretuita. Nu degeaba se spune, in popor, despre un om deosebit, ca este precum „sarea pamantului". In imperiul roman, ostasii erau adesea platiti in sare (in latina, sal,salis), de unde a ramas si cuvantul care exprima remuneratia pentru munca, salariu (salarium).

Ştiinţa pierdută a lui Zalmoxis (I)


Ştiinţa pierdută a lui Zalmoxis
sau
Steaua Tetrahedronică, octagonul şi cultura carpato-danubiană

"Visul pe care îl visezi singur rămâne un vis, visul pe care îl visezi cu alţii devine realitate"
- Scripturile antice Tibetane 


Nu am scris niciodată şi nici nu intenţionez să mai scriu vreodată un articol propriu-zis de istorie deoarece nu sunt istoric şi consider că nu am competenţa necesară în acest sens. Pe de altă parte însă, şi straniu în acelaşi timp, datorită preocupării mele de o viaţă cu domeniul aşa-zisului "fenomen paranormal", s-ar putea să ştiu despre istorie mult mai multe lucruri decât ştiu sau ar putea să afle vreodată cei mai străluciţi şi competenţi istorici. O chestiune de percepţie până la urmă, cine o are... înţelege totdeauna mai mult, mai repede şi mai bine.



Templul Ursitelor de la Șinca Veche

Templul Ursitelor este o mânăstire rupestră situată la Şinca Veche, la 45 de kilometri de Braşov şi 22 de Făgăraş. Mânăstirea este săpată în piatră (stâncă), se presupune că are o vechime de 7000 de ani şi că aparţine aceleiaşi civilizaţii care a întemeiat Templul Alb din Insula Şerpilor (teorii nedovedite ştiinţific –Şinca Veche apare in acte începând cu secolul al XII-lea si este cunoscuta graţie istoricului şi filologului român Gheorghe Şincai, a cărui familie îşi avea rădăcinile în această zonă). Mânăstirea rupestră nu a putut fi datată cu precizie, iar versiunea cea mai des întâlnită acceptă ca an al apariţiei 1742, moment când bisericile ortodoxe sunt interzise şi se consideră că grota a fost folosită drept loc de refugiu pentru călugării ortodocşi din Ardeal ce erau obligaţi să treacă la catolicism. Dat fiind faptul că Şinca a fost o localitate la graniţa istorică dintre Ţara Românească (apoi România) şi Imperiul Habsburgic, aceasta a avut o istorie năpăstuită, influenţată de comunităţile care s-au perindat in timp pe aici.